Strukturera upp mer

Oavsett om du är privatperson eller företagare behöver du ordning och reda i livet. I det fallet handlar det om att känna dina begränsningar och skapa en struktur i livet. Det hela börjar med att hålla reda på allt du har att göra.

Något som är en perfekt start är att skaffa sig en kalender. För det första finns de i massor av olika format. Sedan är det bara att komma ihåg att varje gång skriva in det du ska göra så fort du hör det. Vidare blir en koll i kalendern varje morgon och kväll en rutin. Läs mer här och hitta det du gillar.

Du behöver ingen Filofax

Det är många år sedan den exklusiva Filofaxen var inne. Faktum är att det egentligen aldrig var någon som behövde den. Idag är det mycket roligare att varje år spendera en mindre slant på att hitta en ny design på din kalender.

På så sätt kan du också samtidigt hitta den storlek som är rätt för året. Kanske var det så att du hade den i fickan förra året, men att du det här året planerar att ha den direkt på skrivbordet. På så sätt kan du få lite variation, vilket alltid förnöjer och lyser upp tillvaron för de flesta.